Valiler kararnamesi ile ilimizin çalışkan, genç, başarılı ve her kesim tarafından sevilen sayılan Valisi Süleyman Elban'ın görev süresi bir yıl olmasına rağmen Ağrı Valiliği’ne atanması Bilecik kamuoyunda şok yaratırken bu atamanın gerçek yüzü iktidar partisi Milletvekili Halil Eldemir tarafından kamuoyuna anlatılmalıdır.

Kararname sonrası aradığımız AK Parti Milletvekili Halil Eldemir  kararnameyi sabah duyduğunu ve kendisinin de çok üzüldüğünü belirtirken, kararnamenin çıkmadan önce bilgisinin olmadığını söyledi.

Bir ilde her kesim tarafından sevilen, sayılan, çalışkan ve proje üreten bir Vali’nin henüz bir yıllık görev süresinde neden Bilecik'ten çok daha iyi olmayan başka bir ile atamasının yapılması merak edilirken, iktidar partisi milletvekilinin de kendi ilindeki Vali’nin alınıp başka bir ile atama yapılmasından haberi olmaması manidar bulundu.

AK Parti İl Başkanı ile de iyi görüşüp anlaştıkları bilenen Vali Süleyman Elban'ın Ağrı’ya neden tayin edildiği iktidar siyasetçileri  ve özellikle Milletvekili Halil Eldemir tarafından kamuoyuna açıklanmalıdır.

Editör: TE Bilişim