Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ulusal basında yeralmaya devam ediyor. Başkan Yağcı, Türkiye’nin en prestijli ve saygın aylık Siyasi, Aktüel-Haber dergilerinden biri olan NEWS TIME Dergisi’nin Ocak sayısına konuk oldu.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı; İlimizde gerçekleşen kültürel faaliyetlerden, eğitime, turizmden, sağlığa yapılan destekleri ve birçok alanda kentin büyümesine ivme kazandıran dev projelerini anlattı.

Dergide oldukça geniş yer verilen Yağcı için “Bilecik Halkının Hayallerinin Mimarı” diye bahsedildi.
Dergiye yaptığı değerlendirmede Başkan Yağcı; “Marmara bölgesinde tarihi dokusu ve doğal güzelliklerini koruyarak ekonomi ve sanayide hayli bir başarıyı elde etmiş olan Bilecik geliştikçe ülkemiz gelişecek.

Bizler bu gelişmede en büyük sorumluluğu taşıyoruz. Bulunduğumuz her platformda şehrimizin tanıtımı için yeni hedef ve stratejileri gün yüzüne çıkartma ve onları anlatma derdindeyiz ve bu çalışmaların sonucunu da güzel bir şekilde almanın memnuniyetini yaşıyoruz.
Bizler,” geleceğe emin adımlarla ilerleyen marka şehir Bilecik’i oluşturma” hedefimizin, aynı zamanda “ Marmara’nın parlayan bir yıldızı” olmak şartından geçtiğini düşünerek her zaman bir önceki günden daha fazla çalışıyoruz ve üretiyoruz.

Diriliş kurtuluş ve kuruluşun şehri Bilecik 2016 yılını dolu dolu geçirdiği gibi 2017 yılını da dolu dolu geçirecek” dedi.
Başkan Yağcı, ulusalda yayınlanan News Tıme Dergisi’nde son derece önemli olan projeleri ve diğer çalışmaları ile yeraldı.
Editör: TE Bilişim