Belediye Başkanı Selim Yağcı, İzmir'de gerçekleştirilen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Türkiye’nin en yeni ve en modern fuar alanı Fuar İzmir'de düzenlenen fuarda, ilimiz mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalar da katılarak, ilimizin mermerdeki zenginliğini gösterdi.
Ulusal ve uluslararası ziyaretçi sayısı ile dünyanın ilk üç mermer fuarı arasında olan marble sektörün trendlerini takip etmek isteyen sektör temsilcileri fuarda yer aldı.


BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
''BİLECİK'İMİZ FUARDA GÖZ DOLDURDU''
Bilecik'in sahip olduğu mermer zenginliklerinin fuarda sergilenme fırsatı bulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, fuar hakkında şu görüşlere yer verdi:


''Taşı Mermer, Toprağı Seramik Şehrimiz Bilecik, Türkiye'nin En Büyük, Dünya da 2. sırada yer alan 23. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Mermer Fuarındaki yerini aldı. İzmir'de düzenlenen uluslarası mermer fuarında, Mermerin Şehri Bilecik'te bulunan ve marka değerlerini dünyaya kanıtlamış mermer firmalarımız, fuarda göz doldurdu.

Kendilerini, ilimizi bu büyük fuarda temsil ettikleri, şehrimizin büyümesi gelişmesi, istihdamda ve ekonomik anlamda sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Fuarda firmalarımızın istedikleri beklentilere ulaşmalarını temenni ediyorum.

İnşallah, önümüzdeki dönemlerde Bilecik'imizin bu alandaki kapsamlı çalışmalarını tamamlayarak, daha büyük organizasyonlar ile mermer sektöründe fuarlar düzenlemeyi planlıyoruz.'' ifadelerini kullandı.




Editör: TE Bilişim