Gökay Şimşek

Bilecikspor’un gerçekleştirilen olağan kongresinde tek liste ile seçime giren Harun Dilek, başkan seçilmesinden sonraki ilk açıklamasını sıcağı sıcağına gazetemize yaptı.

Yeni Kulüp Başkanı Harun Dilek, yaptığı konuşmada hedeflerinin BAL Ligi’ne çıkmak olduğunu, bu noktada da Bilecik futbol camiasından destek istediğini belirtirken, önümüzdeki sezon için elinden geleni yapacağını ve bu bağlamda inancının tam olduğunu belirtti. Harun Dilek, başkanlığının ilk gününde yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

 “Parolamız “Kkendi liginde Şampiyonluk ve sonrasında BAL Ligi’dir”

Öncelikle küllenmiş olan Bilecikspor aşkımızı tekrardan alevlendiren, Bilecikspor’un nasıl önemli bir değer olduğunu tekrar tüm şehre hissettiren İsmail Cinoğlu ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Bu bir bayrak yarışı ve sıranın bize geldiğine inandığımız için ve büyüklerimizin, sevenlerimizin isteği ile böyle kutsal bir göreve talip olduk.

1993 yılında ilk adımımı attığım altyapısında ve profesyonel takımında uzun yıllarca oynadığım kulübe başkan olduğum için ayrıca mutlu ve gururluyum. Bana bu gururu yaşatan kongre üyelerimize ve Bilecikspor taraftarlarına teşekkürü bir borç biliyorum.

Bütün şehir kenetlenip bunlara ilçelerimiz, beldelerimiz, köylerimiz dâhil koordineyi sağlayarak, Bilecikspor’u üst liglere çıkarmak için bütün gayretimizi sarfedeceğiz. Şunu da belirtmek isterim; Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı bey, diğer kulübümüz olan 1299 Bilecik kulübü ile ilgili ne zaman kapısını çalsak bizi geri çevirmedi. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum. Bu bağlamda Bilecikspor’a destek konusunda elinden geleni yapacağına inancımız tamdır.

Önümüzdeki sezon rakiplerine saygılı, sahada heyecan veren, futbol zevkinin doruklara ulaşacağı bir takım izlettirmek istiyoruz. Parolamız “Kendi liginde Şampiyonluk ve sonrasında BAL Ligi’dir.” Bunu da kendi öz çocuklarımızla başaracağımıza inancımız tamdır. Bu bağlamda bütün futbolseverlerin desteklerini bekliyoruz. Yeni yönetimimizin Bilecik futbol camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

Editör: TE Bilişim