Gülümbe Köyü'nde kimliği belirsiz kişiler 74 yaşındaki Ömer Arı'yı evinin avlusunda kafasına sert cisimle vurarak öldürdü, ellerini arkadan bağladıkları eşi 70 yaşındaki Ayşe Arı'yı da yaraladı.


 Olay saat 23.00 sıralarında merkeze bağlı Gülümbe Köyü'nde meydana geldi. Ömer Arı ile eşi Ayşe Arı'nın oturduğu tek katlı bahçeli eve hırsızlık amacıyla girdikleri sanılan ve yüzlerinde maske olduğu belirtilen 2 kişi, yaşlı çifte saldırdı.

Ömer Arı,elleri ve ayakları bağlı şekilde  kafasına sert bir cisimle vurulmak suretiyle öldürüldü, elleri arkadan bağlanan Ayşe Arı da yaralandı. Ayşe Arı'nın bağırıp komşularından yardım istemesi üzerine şüpheliler kaçtı.Sert cisimle vurularak çeşitli yerlerinden yaralanan Ayşe Arı'yı elleri bağlı şekilde sağlık ekipleri buldu.Ayşe Arı ambulansla götürüldüğü Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 Öldürülen Ömer Arı'nın cenazesi otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.







Editör: TE Bilişim