Bilecik’te, yağan sağanak yağmur sonrası esnaf zor anlar yaşadı. Akşam saatlerinde bastıran yağmurla birlikte,Atatürk Bulvarı üzerindeki belediye dükkanlarını su bastı.  Yağmurun kısa fakat şiddetli yağması dükkânların su ve çamur içerisinde kalmalarına sebep oldu. Alt yapının yetersiz olduğunu söyleyen dükkan sahipleri, uzun süre işyerlerindeki suyu ve çamurları kendi imkanları ile  tahliye etmeye çalıştılar. 


      Her yoğun yağmur sonrası aynı durumla karşı karşıya geldiklerini belirten esnaf, belediyenin daha önce konu ile ilgili çalışma yaptığını ancak bir türlü sorunun çözülemediğini söyledi.
Ahmet Bey Sokak’tan gelen yağmur sularının, sokağın Atatürk Bulvarı’na birleştiği yerde bulunan yağmur giderinden taşarak dükkânlarına dolduğunu belirten dertli esnaf, yetkililerin sorunlarına bir çare bulmasını istediler.


Diğer yandan yine Atatürk Bulvarı üzerinde su birikintileri nedeni ile araçlar su ve çamura battıkları görülürken saplanan araçlar vatandaşların yardımları ile kurtarılabildi.

Yoğun yağmur nedeni ile bazı evlerin ve kapalı pazar alanında su altında kaldığı gözlenirken, belediye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yaşam normale döndü.







Editör: TE Bilişim