Sevgilisi ile problem yaşadığı iddia edilen genç kız inşaat halindeki binanın 3. Katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Gazipaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi’nde inşaat halindeki bir binanın 3. katına çıkan 20 yaşındaki A.D isimli genç kızı fark eden çevredeki vatandaşlar; olayı hemen polis ekiplerine bildirdiler. Olay yerine kısa sürede polis ekiplerinin yanı sıra, 112 Acil Servis ekipleri ve 110 itfaiye ekipleri intikal etti. İtfaiye ekipleri, şahsın atlama riskini göz önünde bulundurarak, binanın altına branda gerdiler.

Polis ekipleri, intihar girişiminde bulunan A.D’yi uzun süre ikna etmeye çalıştı. CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün de olay yerine gelerek duruma müdahale etti. Tüzün'ün kızı ikna etme çabaları sırasında genç kızın bir anlık boşluğundan faydalanan ekipler kızı yakalayarak intihar etmesini önlediler. Polis ekipleri ve Tüzün tarafından inşaattan indirilen şahıs, sağlık kontrolleri için Bilecik Devlet Hastanesi’ne götürülürken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı. İnşaatta daha önceden hiçbir güvenlik önlemi alınmaması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.Yayın ilkemiz gereği genç kızı rencide etmemek adına görüntüleri yayınlamıyoruz.

Editör: TE Bilişim