Bayırköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında çok sayıda vatandaş aynı sofrada buluştu.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği iftar programı öncesinde Belediye Başkanı Aykut Dilsiz; vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.
Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştiği Ramazan Ayı’nda aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Dilsiz, Paylaşmanın, dayanışmanın ve maneviyatın en güzle şekilde hissedildiği bir zaman dilimimizdir. Bugün burada Bayırköy Belediyesi olarak vatandaşlarımızla bu manevi atmosferi hep birlikte yaşıyoruz. Bu iftar sofrasında bir yandan manevi duygularımızı tazelerken bir yandan da birbirimize olan bağlarımızı güçlendiriyoruz.
Bu birliktelik gelecekte ve daha nice başarılara imza atmamızın teminatı olacaktır. İnsanlar arasında dayanışma ruhunun yardımlaşmanın ve gönül birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan Ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden öte düşünmemizi anımsatır Ramazan ayı ihtiyacı olanlara hatırlamanın, onlara yardım etmenin ayı olduğu için kutsal ve çok bereketlidir.
Bizler birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacını gerçekleştirmek için çalışıyoruz . Unutmayalım ki birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz her geçen gün daha da güçleneceğiz.
“BAYIRKÖY BELEDİYESİ OLARAK HALKIMIZIN HUZURU VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Bayırköy belediyesi olarak beldemizin her alanda büyüyüp gelişmesi için kollarımızı sıvadık. Halkımızın huzuru ve mutluluğu için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Seçimlerin üzerinden 1 yıl geçti. Bu süre zarfında devlette devamlılık esastır düsturuna bağlı kalarak beldemizde önceki dönemden yarım kalan işleri tamamlarken diğer yandan da yeni projelerimizi hayata geçirmek için uğraşıyoruz. Sosyal projelerimizin yanında ulaşım, imar, su ve kanalizasyon kentsel altyapı, itfaiye temizlik, gençlik ve spor ile birlikte daha birçok alanda çalışmalarımız devam ederken, tasarruf tedbirlerine rağmen tüm vaatlerimizi bir an evvel hayata geçirerek insanlarımızın huzur ve mutluluğuna katkı sunuyoruz.
Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ramazan Ayı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hukuk, adalet, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.” Dedi.
Duaların edilmesi ile oruçlarını açan Bayırköylü vatandaşlar, bu güzel organizasyon dolayısıyla Belediye Başkanı Aykut ilsiz ve ekibine teşekkürlerini iletti.