Cafer Elmas
Bilecik - Vezirhan karayolunun 10. kilometresinde, Gülümbe rampaları olarak bilinen yerde, beton mikserin uçuruma yuvarlanması sonucu iki kişi yaşamını yitirdi.
Saat 9 sularında meydana gelen kazada, YHT çalışmalarına beton götürmekte olan 06 HS 113 plakalı yüklü beton mikseri, Bilecik Vezirhan Karayolunun 10. kilometresinde virajı alamayarak 50 metre şarampole yuvarlandı.
Olay yerine gelen 112 acil ekipleri, kazazedelerin hayatta olup olmadıklarını kontrol ettiler ancak, Erdal Bakkal ve Metin Taktaklar için artık çok geçti.
Kaza sonucu araç sürücü Erdal Bakal (41)ve yanındaki arkadaşı Metin Taktaklar(43) olay yerinde yaşamlarını yetirdiler. Kamyonda sıkışan Erdal Bakal ve Metin Taktaklar’ın cansız bedelleri sıkıştıkları yerden sivil savunma (NAK) ekipleri tarafından çıkarılarak Bilecik Belediyesi cenaze aracı ile Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Merhum Erdal Bakal