Bilecik'in başarılı milli taekwondo sporcuları Neslihan Ençok ve Altuğ Gesge, Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele edecek.

İlimizin başarılı milli sporcularından Neslihan Ençok ve Altuğ Gesge Estonya’da düzenlenecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda hem ülkemizi hem ilimizi temsil edecekler. Ençok ve Gesge, Estonya’da birinci olmaları durumunda Avrupa Şampiyonası'na direkt katılım hakkı elde edecekler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir,  “İki sporcumuz da Estonya'da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Şampiyonasına katılmak için 01-11 Nisan arasında Çanakkale'de milli takım kampına gidecekler. 12-14 Nisan'da Estonya/Tallin'de yapılacak müsabakada birinci olmaları halinde Avrupa Şampiyonasına direkt katılım hakkı elde edecekler. Sporcularımızı ve antrenörümüz Hanife Yıldız'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.” dedi.

Kaynak: NEVZAT KAPTAN